torstai 26. syyskuuta 2024

Akvarelli

 Aloitin tämän neuleen keväällä 2022, kadotin ohjelehdenkin muutossa ja pusero jäi kesken. Nyt vihdon ja viimein sain tehtyä tämän valmiiksi. Onneksi ohjeet ovat hyvin saatavilla netissä, niin ei ole ainoastaan lehden ohjeen varassa. Neule on neulottu 7veljestä langalla. Poikkesin ohjeesta neulomalla hihan ja helman resorin pinkillä, ohjeessa ne on neulottu valkoisella. 

Miten vaikeaa onkaan sen keskeneräisen työn jatkaminen? Minulla työ oli jäänyt siihen, että olin tehnyt puseron kaarokkeen aloitukseen asti, toinen hiha oli valmiina ja toinen hiha noin puolet tehtynä. Se hihan tekeminen sinne kaarokkeeseen saakka, miten vaikeaa se voikaan olla? Se ei fyysisenä neulomisena ole vaikea, mutta henkisesti se on vaikea matka. Kyllä tässäkin harrastuksessa käy kamppailua oman itsensä kanssa ja ylittää, sekä välillä alittaa, niitä oman mielen asettamia esteitä.

Ohjeen  on suunnitellut Pirjo Iivonen. Tein neuleesta hieman pidemmän, koska tämä on menossa lahjaksi, niin on saajan toiveiden mukainen. Pinkki väri on myös erittäin pirteä ja raikas. Väri sopii niin metsään kuin kaupunkiinkin. Kirjoneulekuviot olivat helppoja, eikä ollut liian pitkiä langanjuoksuja kuviossa. Mielenkiinto säilyi hyvin kirjoneuleen päästyä alkuun kaarrokkeessa.

Olimme kuvausreissulla metsässä ja kauniita akvarelleja luonto esitti ihan livenä meille. Niistä kuvia tuossa alempana.









Illan auringonlasku näytti kauniilta, kun kuljettiin pellon reunaa pitkin


Suloinen pieni kauris tarkkaili metsän reunassa hiljaa ja paikoillaan. Hän oli kaunis ilmestys.


Iltayöstä järvimaisema näytti seesteiseltä ja siniseltä.

Sellaista tällä kertaa, nyt on niin monta juttua kesken, ettei yhtään tiedä, mitä seuraavaksi. 

Jotain aina tekeilllä kuitenkin, joten rauhaa ja rakkautta siihen asti!









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti