sunnuntai 15. syyskuuta 2024

Valuva taivas

 Villasukkatarha-kirjassa oli näiden kauniiden pintaneulesukkien ohje. Langaksi valikoitui Novitan Nalle-lanka, joka on värinimeltään Nokkonen. 

Kirjan sukat on suunnitellut Niina Laitinen. Helposti seurattava ohje ja kauniit kantapäiden kuvioinnit innosti puikot viuhumaan tämän ohjeen tahtiin. Lopputulokseen olen tyytyväinen. Nyt tulikin lyhyemmän malliset sukat, kun olen tehnyt paljon pitkävartisia sukkia. Yksi villapaita on viimeistelyä vaille valmis ja ehkä seuraavana kerronkin siitä.

Tämmöistä on elämä villasukkatarhassa, se on melkoisen villasukkarikasta. Hieman isompiakin projekteja on meneillään ja tietenkin iltojen pimentyessä, aina vaan aikaisemmin, kirjat ovat myös kivoja seuralaisia.

Viimeisin kirjahankintani on Kari Hotakaisen Helmi-kirja. Se vaikuttaa oikein kiinnostavalta ja odotan kirjalta huumoria ja kevyttä meininkiä. Kirja herätti jo pienen kohun, koska se julkaistiin yksinoikeudella vain K-kaupoissa. Itselleni ei ole niin väliä, kuka julkaisee, vaan onko kirja hyvää luettavaa.








"Siinä täytyy olla rakkautta, 
siinä täytyy olla unelmii. 
Mannapuuroa ja mansikkaa juuri oikeenlaista kemiaa..."

Kaunista syksyn aikaa sinulle. 
Muista auttaa muita!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti