maanantai 24. heinäkuuta 2017

Kissaperhe

Tilasin PaaPiiltä kissaperheen tai kankaan, josta itse tekemällä muodostui herttainen kissaperhe. Nopeasti tuli tämä paketti, heti seuraavana päivänä tilauksesta. Minulla on myös PaaPiin mäyräkoira, se on ollut jo useamman vuoden. PaaPii on suomalainen naisvetoinen tekstiilialan yritys, joka valmistaa mm. upeita trikoovaatteita. Desing ja valmistus myös Suomessa. Uskomatonta, mutta totta, 2000-luvulla, vaatevalmistusta Suomessa. Innovatiivistä yrittäjyyttä ehdottomasti, sellaista haluan olla tukemassa.
Tässä kissaperhe on saapunut ja he ovat litteinä kankaalla. Heistä muodostuu ihana perhe. Jäljensin vielä kaavat kissoista, jos joskus teen uudelleen kissaperheen. Tuli niin kauniit myös näistä kaavoistakin, melkein tekisi mieli laittaa kehyksiin ja seinälle.


Tässäpä kissat ovatkin ensi kertaa ulkoilemassa. Ne silminnähden viihtyvät toistensa seurassa. Tänään oli sateinen päivä ja kissat eivät lähteneet kotipihaa kauemmaksi, mutta he voisivat tehdä hauskan kesäretken jonnekin. 

Sainkin hyvän vinkin minne kirjojen ja lukemisen ystävien kannattaa mennä. Se paikka on suomalaisen kirjan museo Pukstaavi Sastamalassa. Siellä on viisautta ja tietoa mm. portaissa.
Portaissa on tekstejä: 
"Maailma on kuin karvalakki, ja paljon hullumpi vielä." 
"Joka purolla on äänensä"
Ja lisääkin, mutta ne pitää nähdä itse.


Ystävien rusettikin on laitettu kuntoon seuraaviin juhliin. Pieni homma, ihan hetkessä muutamalla pistolla korjattu, mutta ei aina saa aikaiseksi. Siitä tuli lähes yhtä hyvä kuin uusi...mutta tästäkin voi olla erimieltä.
Hyvää viikkoa!2 kommenttia: