lauantai 11. kesäkuuta 2022

Raumaneule

 Raumaneule on neulottu Karisma-langalla. Nämä langat tilasin jo vuosi sitten ja olin aikeissa tehdä Strömsö-neuleen, mutta näin tämän Raumaneuleen niin suunnittelemat menivät uusiksi. Tämän puseron ohje on kenen tahansa ulottuvilla Rauman kaupungin nettisivuilla. 

Rauma on ihastuttava merenrantakaupunki ja vanha Rauma on Unescon maailmanperintökohde. Rauma on kuuluisa pitsinnypläyksestä ja sitä samaa pitsiä on neuleen kirjoneulekuviossa. Olen joskus käynyt siellä ja jos menen uudelleen niin otan tämän neuleen mukaan ja ylpeänä siellä katuja pitkin tallustelen. 

Ehkäpä jokaisessa Raumaneuleen neulojassa elää pieni sisäinen raumalainen!

Minäkin osaan jo vähän paremmin poseerata kuvissa, mutta sellaista se on jos neuloo villapaitoja. Joutuu enemmän olemaan kuvissa. Seuraavakin villapusero on jo puikoilla. Seuraavankin puseron langat on hankittu, kun olin niin hyvin jemmannut tämän puseron, että luulin kadottaneeni sen iäksi. Ajattelin ratkaista sen ongelman neulomalla uuden, mutta sittenhän se löytyi niin ilo oli suunnaton.

Lopussa paljastuu kolmas sukkaboksi, joten älä lue eteenpäin ja katso kuvia, jos et halua tietää enempää. Ensin on kuitenkin Raumaneuleen kuvat ja minun vaivaantuneet poseeraukset.
Täsä oli mun raumlaissi jaarituksi täl kerttaa! (Tässä yritän olla ihan kuin raumalainen...)

Sitten sukkaboksiin, nyt saattaa tulla pettymys, kun en kokonaan paljastakaan sisältöä. Ensin kuitenkin fiilistellään jo saatuja kassia ja säilytyspussia. Eikö ole ihania?


Boksissa oli neljä kerää lankaa ja ohjeet neljään sukkapariin. Sukkamallin nimi on Mökkitie. On siis tulossa kiireinen neuloosikesä ja sukkarikas loppukesä. Näin ennustan neuloosikesän kulkua. Tämä boksi on helppo kuljettaa mukana kesäreissuilla ja neuloa aina, kun on aikaa. Paketista löytyi myös silmukkamerkkejä ja ajatella, sellaisia minulla ei ole aikaisemmin ollutkaan. Olen merkinnyt langalla jos on tarvinnut, mutta nyt on kohottu uudelle tasolle. Ei sitten muuta tällä kertaa, ihanaa neulontakesää kaikille ja varsinkin niille, joilla on neuloosi myös kesällä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti