lauantai 12. helmikuuta 2022

Tajunnanvirta-KAL2022

 Pipo-otus on useampana vuotena järjestänyt sellaista Tajunnanvirta-sukkatapahtumaa.  Tässä tapahtumassa tulee suuripiirteisiä ohjeita, kuten esimerkiksi, että neulo raitoja tms. 

Silmukkamäärät ja langat jokainen valitsee oman mielen mukaan. Tänä vuonna sukan varteen tulee alun resorin jälkeen neljä erilaista vihjettä ennen kantapäätä.

Alussa vihjeessä piti tehdä sukkaan pitsimäinen resori. Tein omaan työhöni muurahaisenpolku-kuviota. Sitten oli vuorossa pisarat.  Siinä kohtaa tapahtui jotain ja kun olin pisarat jo tehnyt niin huomasin asian. Pisarat oli menneet toisessa sukassa väärinpäin.

Kolmas vihje neuvoi tekemään pystyraitaa. Niistä tuli kuutioita, koska sininen lanka loppui.  Tässä kohtaa alkoi jo ihan tosissaan kiinnostaa, että mitähän vielä voisi tehdä pieleen seuraavia vihjeitä toteuttaessaan. 

No ihan mitä vaan!
Kuulette niistä vähän myöhemmin. Jos olisi kissa niin kyllä nämä sen tekosia olisivat. 

Hauskoja neulontahetkiä kaikille!

Seuraavassa kuvassa on 3. vihjeen mukaan aaltokuviota ja 4. vihjeessä tehdään pohjavärille kahdella värillä kuviota. Nyt taisi onnistua! Jeeee.


Kantapäät tehdään erilaisiksi, tein omaan sukkaan eri väriset kantapäät.


Kantapäät tehty ja sen jälkeen vinoja raitoja, sitten palloja. Sitten tehtiin kuutioita tai suorakulmioita.  Kasviaihe ja raitoja ennen kärkikavennuksia.



Niistä tuli kuin lupaus keväästä! Rauhallista ja rakastavaa kevättä!







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti