torstai 3. helmikuuta 2022

Sulo Vilen-pipo ja sukkaboksin paljastus!

Tässä on nyt oltu kuin Sulo Vilen konsanaan. Nimittäin pipo on samanlainen! Minun serkkuni toivoi, voisinko neuloa hänelle pipon. Tottakai voisin! 
 
Sain häneltä linkin ohjeeseen ja pipokin on jo lähetetty kohteeseen. Mieluinen on ja ihan hittipipo taitaa olla, koska näin kaupassakin, että jollain oli myös samanlainen. Ruokakauppa onkin nykyään ainoa paikka, jossa voi seikkailla ja samalla huomioida millaisia pipoja on muilla. Tosin siihen taitaa olla pian tulossa muutosta ja se on todella hyvä.

Sukkaboksin tilasin heti, kun sain kuulla siitä. Siinä mielessä sisäinen Sulo Vilen löytyi taas kerran. Yllätystä ja vielä halvalla! 

Viesti oli tullut paketista ja kävin heti sen hakemassa, kun vaan pääsin. Ihan hirveä kiire kotiin sen paketin kanssa ja tuolla alemmissa kuvissa se paljastetaan. Nyt ei kannata jatkaa lukemista, jos ei halua tietää enempää.




Pipokuvauksiin en saanut apujoukoilta apua niin täytyi itse pärjätä ja se oikeastaan vähän huvittaa. Sitten siirrytään sukkaboksi asiaan. En kehoita ketään jatkamaan tästä eteenpäin lukemista, jos tuntuu, että neuloosi saattaa paheta.

Nyt ei auta muu kuin saada Ystävänpäiväsukka-KAL-tapahtuma loppuun ja sitten alkaa tämä...

Syö, nuku, neulo!
Siinäpä on tärkeimmät jutut.

Sukkaboksissa oli myös yllätyksenä jalkavoide. Tosi kiva kangaskassi oli myös, siitä paljastuu heti tämä neuloosiaddiktio. Onkohan se hyvä juttu? Ja tietenkin ihan kaikista ihanimmat langat! 

Helmikuu on siis alkanut aika mahtavasti, ihan helmi meininkiä! Moi sulle!


















 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti