sunnuntai 27. syyskuuta 2020

Pöllöyttä ilmassa

 Sukkien neulomisen välissä tällä kertaa lapaset. Näitä pöllölapasia olen tehnyt useissa väreissä ja on ehdottomasti yksi suosikkiohjeitani. Melkein iski jo paniikki, että onko meillä tarpeeksi lapasia talven varalle. Jonnekin ne vaan katoavat ja tarvitaan uusia.


Pöllölapaset laitoin ruokailutilaa koristavaan leipälapioon. Sillä on mummo aikoinaan ottanut leivät pois uunista. Onneksi ei enää tarvita leipälapiota. 

Lapsilla oli hauskaa, kun keksittiin, mihin muuhun leipälapiota voisi käyttää. Sillä voi leikkiä kitaransoittoa. Sillä voi meloa ja lentää. Monta uutta käyttötarkoitusta löytyi. Tämä pohdinta alkoi siitä, kun käytiin yhtenä vuonna asuntomessuilla ja yhden talon keittiössä oli miekka seinällä. Se oli varsinkin lapsista tosi outoa ja he totesivat, että leipälapio on parempi. Kaikista tärkein tehtävä sillä on kuitenkin toimia rakkaana muistona lapsuudesta.



Ja tärkeintä on muistaa, että ketään ei kiusata! 
Ei missään, ei millään tavalla, onko tämä selvä?


Hyvä! Pidetään se ajatus kirkkaana.

1 kommentti:

  1. Onpa suloiset lapaset kertakaikkiaan ♥ mulla vielä to do-listalla opetella kutomaan lapaset. Ala-asteella viimeksi ne kutonut =D Peukalon tekeminen siinä kai eniten hirvittää. Ihan niinkuin sukissa aikoinaan kantapää, joka sitten ei ollutkaan vaikea vaikka niin ajattelin!

    VastaaPoista