torstai 27. elokuuta 2020

Hurmaava mukaelma

 Hurmaavasukista sovelletut versiot, että sopii hyvin Violapeiton kanssa. Peiton teosta jäi lankaa jäljelle niin pitihän sitä tehdä vielä sukat, että on sävyt kohdillaan, kun syksy näyttää siltä, että sen voi hyvin viettää peiton alla kirjaa lukien vapaa-ajalla.

Minulla lukemisessa onkin menossa dekkari, joka sijoittuu Keskiajalle ja pääosassa on sen aikainen apteekkari Melchior. Tapahtumat sijoittuvat Tallinnaan. Yleensä en ole kiinnostunut Keskiajasta, kun jotenkin se on minusta synkkää ja likaista aikaa. 

Tämän kirjan kerronta kuitenkin on mielenkiintoista ja ihmiskuvaukset on sellaisia, että ne eivät tunnu vieraalta. Kirjassa on myös päässyt sen aikaiseen apteekkiin. Siitä odotan yksityiskohtaisempaa kuvausta, mutta enimmäkseen asiakkaat käyvät apteekissa nauttimassa apteekkarin sekoittamia vahvoja spriipohjaisia rohdosjuomia. Kirjalle on tiettävästi ilmestynyt jatko-osia, joten niistäkin olen kiinnostunut.










Villasukat, viltti ja kirja. Mitäpä sitä muuta kaipaakaan?
Hyvää viikonloppua!

2 kommenttia:

  1. Ihanat värit molemmissa ♥ tulee sellainen olo, että oikein odottaa sitä viileää syyspäivää, jotta saa vetää nuo sukat jalkaan ja käpertyä peiton alle lukemaan :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Satu. Juuri näin, touhukkaan kesän jälkeen on kiva olla vaan, vaikka neulomuksia nyt aina on tekeillä...

    VastaaPoista