perjantai 1. helmikuuta 2019

Lääkettä tähän outoon vaivaan?

Vapaa-aikaani hallitsee neuloosi. Tässä tapauksessa se tarkoittaa, että kokoajan löytyy ohjeita, lehtiä, kirjoja, nettisivuja, blogeja ja vaikka mitä. Niistä ihan huumaantuu ja miettii tarjolla olevista vaihtoehdoista sopivaa. Tämä harrastus vaan on niin vienyt mukanaan, ettei tästä "taudista" halua lainkaan parantua. Ainoa hoito, minkä otan vastaan neuloosiin on lankakerä. Kirjoista ja muusta oheismateriaalista puhumattakaan. Voin ottaa.

Sitten asiaa myös näistä villasukista:

Nämä sukat on nimeltään Uutelat. Ohje löytyy Kaikkien aikojen villasukat-kirjasta. Suunnittelija: Niina Laitinen.
Langat ovat 7 veljestä valkoinen ja kausiväri (Aapo) turkoosi.

Tänä vuonna on kaikenlaisia tempauksia käsitöiden parissa. Yksi tempaus on #sukkalaatikko2019, jossa neulotaan 12 paria sukkia laatikkoon vuoden aikana. Siksi minäkin pähkäilen nyt, mikä olisi hyvä laatikoksi. Ihan ensimmäiseksi en halua ostaa mitään tähän tarkoitukseen. Täytyy pohtia asiaa laatikon ulkopuolelta. 

Minulta löytyi käyttämätön soikeanmuotoinen lääkekaappi. Sopisiko se sukkalaatikoksi? 
Varmasti se olisi hyvä, mutta ei ehkä mahdu kaikki 12 paria, muuten kuin tiukasti ahtamalla. Ehkä vielä löydän jotain sopivampaa. 

Entäpä, jos olisikin 12 eri laatikkoa, joissa olisi yhdet sukat? Tässä haasteessa on ideana lahjoittaa sukat vuoden lopussa. Silloin kooltaan pienemmät laatikot tulisivat käyttöön, jos vain yhdet sukat tarvitsisi mahtua. Laatikko ei kuitenkaan ole kynnyskysymys, vaan sukat on tärkeämmät. 

Viimeisessä kuvassa on tammikuun iltapäivän valossa kuvatut sukat. Harmaavalkoiselta näyttää, vaikka on samoista sukista kyse kuin ylemmissä kuvissa..








Ihanaa aikaa juuri nyt!
Kevättä kohti mennään!
Taimitarhan Ystävänpäiväsukka KAL on myös alkanut!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti