lauantai 15. kesäkuuta 2019

Yöttömän yön kauneusvihje!

Juhannus eli keskikesän juhla lähestyy. Juhannus on perinteisesti ollut aikaa, jolloin on tehty taikoja mm. laittamalla tyynyn alle 7 erilaista kukkaa ja yöllä on unessa nähnyt tulevan puolisonsa. Sellaiset taiat on jo kokonaan menneen talven lumia, joten loihditaan nyt ihan muita juttuja.

"Pillerin pöllerin tillerin tallerin, tilulilu laa..."
-Noita, Muumilaakson tarinoissa-

Juhannukseen kuuluu myös saunominen ja sen yhteyteen kehittelin hemmottelu vartalo- ja kasvokuorinnan, joka on täysin vegaaninen. Raaka-aineet ovat edulliset helposti hankittavissa apteekista ja ruokakaupasta. Koostumus on minimaalinen ja raaka-aineita on vain 5 erilaista. Tätä tuotetta voi käyttää saunassa kostealle iholle (muista suojata lauteet!) 

Hellävarainen, tehokas ja rentouttava!


Resepti:
8g tummaa kaakaojauhetta
15g vanilliinisokeria
20g kahvijauhoja
65g karkeaa merisuolaa
200g Aqualan-L-emulsiovoidetta (apteekista)

Punnitse raaka-aineet pienemmästä isompaan ja sekoita jokaisen lisäyksen jälkeen. Lopuksi lisää Aqualan-L- voide pienissä erissä sekoittaen. Pakkaa kannelliseen purkkiin ja käytä 2 viikon kuluessa.



Kuorintatuottetta suositellaan käytettäväksi kerran viikossa, jonka jälkeen iho on vastaanottavainen ihoa hoitaville voiteille, kysy apteekista, mitä hoitavia vartalotuotteita on tarjolla, koska hyviä tuotteita on paljon! 

Rentouttavaa juhannusta kauneus- ja hemmotteluhoitojen parissa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti