maanantai 14. tammikuuta 2019

Marjametsän säärystimet

Joulukalenterisukka 2018 knit-along-tapahtuman ohjeella valmistetut säärystimet. Lankoina ovat graffitinharmaa, marjaretki-raitalanka ja puolukkapuuron värinen lanka. Kaikki langat ovat 7 veljestä lankaa. 

Kuvista tuli melko hämäriä, kun oli harmaa päivä ja valoa vähän. Alvi-koira on kuvissa valaisemassa. Kevään edistyessä on luvassa valoisampia kuvia.





Näiden säärystimien värit ovat minulle mieluisia. Monesti työtä aloittaessa miettii värejä. Jos valitsee juuri ne itselle mieluisimmat värit, koska se vaikuttaa todella paljon, kuinka valmistus sujuu. Työ saattaa jopa jäädä keskeneräiseksi, jos värit tai materiaali eivät miellytä. Jos alkuvaiheessa arveluttaa jokin materiaaleissa niin on parempi jättää ne pois työstä, koska se ei vaan onnistu, sen on kokemus osoittanut. 

Tietysti voi haastaa itseään ja valita, mitä vaan, mutta itse olen tarkka, mitä valitsen. Harrastelijana en lähde arveluttaviin ja liian haastaviin kokeiluihin. Kierrätysmateriaalien käyttö tosin kiinnostaa minua todella paljon ja niiden käyttö on haaste, jotta lopputulos on hyvä. Usein se kuitenkin yllättää tekijänkin positiivisesti. Se on kuitenkin selvää, että harrastuksen pitää olla kivaa ja voimauttavaa, sekä täydellinen vastapaino arkityölle. Ja sitähän se onkin!

Kyä näin o!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti