maanantai 22. lokakuuta 2018

Kehyskukkarot kokoontuvat yhteen

Kehyskukkaroita on ommeltu ihan urakalla. Nämä on helppoa leikata, ommella ja liimata sarjatyönä. Käytin kukkaroden koristeluun vanhaa pitsiliinaa, jonka kesällä ostin kierrätysmyymälästä. Siitä liinasta riitti moneen juttuun koristetta. Kukkaroiden kankaat on suurimmaksi osaksi Tilkkukaupasta (löytyy myös nettikauppa), joka on hämeenlinnalainen yritys. Jäätelö- ja jalkapallokangas on Almandiinista.







Meidän perheellä oli mahtava lomareissu Espanjassa viime viikolla. Ihana loma, ystävät, sukulaiset ja uudet tutut samassa paketissa. Syntymäpäiväjuhlat vietettiin myös ja yksi tämän jalkapalloilevan urheilijan lahjoista oli tämä alla oleva säilytyspussi. Kangas oli hyvin sopiva aiheeseen. Oli myös mieluinen saajalleen ja Suomi-karkit myös! 

Lomassa mielestäni parasta, kun voi jättää työt taakseen ja harrastuksetkin jäi tauolle. En neulo lennolla, enkä altaalla, en missään, kun lomailen. Keskityin vaan lepoon, oleiluun, seurusteluun ja nauttimaan kaikesta. Oltiin rannalla, shoppailemassa, uima-altaalla, pyöräilemässä ja kävelemässä. Aurinko paistoi suurimman osan ajasta. Suljin rannalla silmäni ja ajattelin, että talven pimeydessä muistan tämän lämmön ja valon. Arki on jo alkanut, mutta onneksi sen voi välillä unohtaa.

Muista unohtaa!



Aurinkoista loppukuuta!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti