maanantai 24. syyskuuta 2018

Onnellinen sukkapari

Tässä on lisää sukkakuvia itsevärjätystä langasta neulotuista sukista. Malli on Finlandia-sukka, mutta värit ovat erilaisessa järjestyksessä. Täällä mennään ihan sukkasillaan...





Alla olevassa kuvassa on molemmat versiot neulomistani sukista. Suunnittelija on Niina Laitinen. Sukan ohje löytyy Novitan kevät 2017-lehdestä. 
Nämä sukat tuovat esiin syksyn värikkyyden. Viime viikolla metsälenkillä näin ja kuulin, kun kurjet lensivät aurassa kohti etelää. Miten siitä voikaan tulla niin haikea olo. Kesä on päättymässä.

Suunnistusvinkki luonnossa liikkuville: Käännä kellon asento siten, että sen hetkisen kellonajan tunti viisari osoittaa siihen suuntaan, jossa aurinko on. Etelä on kello 12 ja sen kohdan keskellä, johon viisari osoittaa. 
Kokeile tätä!

Liikun lähes päivittäin luonnossa. Aamut on parhaita! Eräänä aamuna oltiin koirien kanssa metsän laidassa hiekkatiellä. Huomasin maassa koppakuoriaisen selällään. Katsoin sitä lähemmin, onko se kuollut? Yksi jalka liikkui vähän. Käänsin sen varovasti tikulla oikeinpäin ja se lähti kulkemaan eteenpäin. Olipa kiva juttu. 




Aloita päivä kiitollisin mielin!

Värikästä syksyn jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti