torstai 19. huhtikuuta 2018

Neulotut linnut


Neuloin lintuja Arne ja Carlos Neulotut linnut kirjan ohjeen mukaan. Lainasin kirjan kirjastosta monta kertaa ennenkuin aloitin ensimmäisen kerran neuloa lintua. En ymmärtänyt ohjetta, vaikka monta kertaa luin sitä. Eipä siinä auttanut muu kuin yrittää tehdä ohjeen mukaan. Pari ensimmäistä lintua tein vähän väärin, mutta virhe oli korjattavissa linnun täyttövaiheessa. Täytetyt eläimet neulottuna.

Se tunne, kun keksi oikean tavan noudattaa ohjetta...ei sitä osaa kuvailla. Ihan voittajafiilis! 

Lintujen kuvaaminen oli myös kivaa. En kommentoikaan mitään kuvien yhteyteen, jokainen saa miettiä omia juttujaan niitä katsellessa.  Kirjan palautus kirjastoon melkein myöhästyi ja en päässyt palauttamaan sitä. Soitin kirjastoon lisäaikaa saadakseni. Kirjastosta vastattiin, että lainat on uusittu ja onpa kiva kuulla tuttu ääni. Enkä soita sinne jatkuvasti lintukirjan laina-aikaan jatkoa, vaan mieluummin käyn kirjastossa. Se, että minut tunnetaan siellä, tuntui kuitenkin hyvältä.

Niinkuin nyt keväälläkin on kiva kuulla lintujen laulu ja neuloa lintu!
Oikeat linnut ovat myös palanneet etelästä. Keväällä on parasta, kun sulkee silmät ja kuuntelee lintuja niin kuulostaa ihan kesältä, vaikka ei vielä näytä siltä. 
Ihanaa kevättä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti