lauantai 18. marraskuuta 2017

Ihan(a) Pässi!-lapaset

Tiirinkosken Tehdas on hämeenlinnalainen lammastila, jossa kasvatetaan harvinaista Ahvenanmaan lammasrotua. Tilalla on myös navetta, missä on upea kahvila ja lifestyle-putiikki. Sieltä löytyy vaatteita, sisustusta ja kaikkea, mistä voi nautiskella kotona, töissä, mökillä tai missä vaan. Neuloositerapiaa on myös, koska siellä on tilan lampaiden villasta tehtyä lankaa.
Niinan kanssa ollaan tunnettu jo vuosien ajan. Olemme tutustuneet Hämeenlinnan uimahallin pukuhuoneessa lasten ollessa uimakoulussa. Minä neulootikkona otin kutimen esiin ajankuluksi ja siinä me juteltiin, joka lauantai-ilta käsitöiden harrastamisesta. 


Ihan(a) Pässi!-lapasien esikuvana on ollut tilalla asustava pässi. Hän on Yrjö nimeltään. Kerran kesällä poikkesin tilalla siskoni kanssa ja Niina antoi minulle lankaa mukaan, että jos jotain niistä keksin tehdä. Ja siitä se ajatus, sitten lähti, kun ihan(a) pässi aitauksessaan patsasteli. Ihan kuin pässi hymyilisi... vai onko vaan syönyt liikaa, kun ei mihinkään liikkunut. Paikallaan vaan pysyi, eikä sanonut mitään. Niina kertoikin, että Yrjö on hyvin lempeä vanhempi pässi. Lapasissa pässi päästää ajatukset kuuluviin! Bää!


Tiirinkosken Tehdas ja navetta.


Lankoja!


Ja lisää lankoja!

Tässä on neulojan unelmille raaka-ainetta!
Villan tuoksua...ei voi vastustaa!
P.s. Täällä on myös vohvelikahvila! 
Vohveleita...ei voi vastustaa!
Näitä lapasia voi ihastella Tiirinkosken Tehtaalla Hämeenlinnassa.
Näihin on myös ilmainen ohje.
 
 
Sitä ennen pitää käydä Tiirinkoskella, koska siellä on tänä viikonloppuna joulun avaustapahtuma!


Ihan(a) Pässi!-lapaset. Niiden pässi määkäisee: "Bää!!"

Ja jokainen voi joka päivä päättää, onko ihan pässi vai ihana pässi! Kannattaa ehdottomasti olla semmoinen ihana!

Ja lopussa on vohvelia...
ei voi vastustaa....Ei kommentteja:

Lähetä kommentti