lauantai 3. helmikuuta 2018

Mustaa valkoisella

Mustaa valkoisella. Jäin ilmeisesti jumiin lumihankeen ja Joulukalenterisukka-ohjeeseen, mutta onhan ne tyylikkäät. Aloitin näiden sukkien neulomisen, kun kaksi pandaa tulivat tänne Suomeen. Pandojen värit on siis sukissa.

Sitten minulle tuli ajatus, että onhan niitä muitakin mustavalkoisia eläimiä. Pitäisiköhän ne listata? Joku oli kirjoittanut kirjankin kaupasta ja/tai kadulta löytyneistä lapuista. Käytin listan kehittelyssä apuvoimia ja kyselin, mitä mustavalkoisia eläimiä on olemassa? Varsinainen "parviälyn" taidonnäyte siis!


l"

Lista on tällainen:
- Panda
- Seepra
-Jääkarhu
-Pesukarhu
-Haisunäätä
-Harakka
-Hevonen
-Lehmä
-Miekkavalas
-Mäyrä
-Pingviini
-Dalmatialainen
-Urospuolinen kirjosieppo
-Lumileopardi
-Tiinan kissa
-Kiss-yhtyeen naamiot


Seuraavaksi mietittiin, että mitähän tämän listan löytäjä mahtaisi ajatella suunnitelmista perustaa mustavalkoisten eläinten eläinpuisto. Eihän hän edes tietäisi, että mistä on ollut kyse! Jotain voisi yrittää päätellä, mutta mikä olisi päätelmien lopputulos? Nykyään varmaan someraivo, asioiden paisuttelu suhteettomiksi, kalabaliikki jne. Ehkä jonkinlainen algotritmi? Lista meni silppuriin, että ei siitä enää enempää.Koirat halusivat, että heistä otetaan kuva ja laitoin villasukat samaan kuvaan. Kelikamerassa Tampereella oli ollut pöllö. Pöllöstä tuli julkkis, mutta se katosi ja tuskin enää palaa julkisuuden valokeilaan. Se oli niin sanottu yhden lööpin julkisuustemppu. Eläimissä on juuri parasta, että ne ei laskelmoi. Ne ovat aitoja, sellaisia kuin ovat, anteeksipyytelemättä. Ajatus, että pöllö teki kelikameraesityksen laskelmoidusti on herkullinen. Mikä on viesti?


Minulle pöllön viesti oli, että jatka vaan pöllölapasien neulomista, koska se edistää pöllöjen julkisuuskuvaa ja tietoisuutta heidän viisaudestaan. Tietäisimmepä vain kuinka kuuluisa hän on kotimetsässään tällä hetkellä.


Kiitos siis kaikille blogissani käyneille!
Mustaa valkoisella...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti