tiistai 6. helmikuuta 2018

Simbsalabim ja ananaskassi on valmis!

Ananasta laukussa...
Käsityöopetuksessa opetettiin bargello-tekniikkaa ja pitihän sitä aktivoitua kokeilemaan. Oli kasa käytettyjä farkkuja ja japanilaista ananaskangasta Almandiini-kangaskaupasta (löytyy netistä), ostin kankaita käsityömessuilta. Ihana kuosi! Minulla vaan on paha ongelma: En millään raaskisi tehdä kauneimmista kankaista ( ja langoista) mitään, etten vaan pilaa sitä kangasta. Vaikka on kriittinen omille töilleen niin, eipä tuo tainnut kangas pilalle mennä... ei ainakaan omasta mielestä. 

Vetoketjunkin laitoin, se ei näy kuvissa, koska piilotin sen kankaan alle todella ovelasti, eli tein siitä piilovetoketjun. Tästä tuli hyvä projektilaukku, jossa kulkee käsityöt mukana tai ne parhaimmat langat, joista minun vaan pitää neuloa jotain.


Esittelen Almadiinin japanilaisia kankaita varmasti myöhemminkin, sitä mukaa, kun raaskin niitä käytellä... niiden joukossa on mm.postimerkkikuvioista kangasta, jossa on suomalaisia postimerkkejä. 


Nyt, kun on tämä aktiivisuus päivän polttava puheenaihe niin seuraava voisi olla positiivisuus. Sen voisi ottaa, vaikka trendikkääksi elämäntavaksi, että vaikka kuinka ottaa päähän asiat niin yrittäisi edes yhden pienen positiivisen asian löytää. Kuusi tuntia viikossa vähintään positiivista ajattelua, ei tarvitse muuta tehdä kuin ajatella! Kukaan ei tule tarkistamaan asiaa, eikä siitä anneta rangaistusta, kun kukaan ei tiedä, mitä ajattelemme, ellei kerrota.

Posiivisuutta päivääsi!

Silmäsi loistavat tähtien valoa.
Tuikkii hymysi ihanaa iloa.
Anna sen hehkua maailmalle!


1 kommentti:

  1. Mulla on vähän sama vika kauniiden kankaiden suhteen. Niitä pitää säästää ja säästää juuri sitä täydellistä mallia tai kaavaa varten.
    Kassipa olisikin oiva kohde tuhota kaikki säästetyt farkut, joiden uusiokäyttöä olen pähkäillyt. Ja saattaisi löytyä muutama ihana puuvillakangaskin marinoitumasta...:)

    VastaaPoista