perjantai 16. helmikuuta 2018

Ompelen, siis olen!

Japanilaisista kankaista ompelin laukkuja vähän eri käyttötarkoituksiin, sekä yhden säilytyspussin. Materiaaleissa oli myös edellisen postauksenkin aiheena olleet vanhat farkut ja kierrätysvetoketjut.

Tähän laukkuun päätyi Levi's-farkkujen taskut. 
Tässä on kummipojan 3-vuotissyntymäpäivälahjaksi ompelemani pikkukassi, johon voi ottaa mukaan pillimehun, kun mennään retkelle. Kankaassa on kivoja merirosvokuvioita. Saattaa kuvastaa meitä ensi kesänä, kun leikitään aarteenetsintää jossain lähistön puistossa ja löydetäänkin aarre. Minä olen tuo punapukuinen ja kummipoika on sinipukuinen, otetaan valomiekka mukaan ja kun se osuu maahan, löydämme aarteen!
Farkuissa oli hieno tekstiapplikointi, jonka ompelin säilytyspussiin. Sisälle laitoin merirosvokangasta. Kaikki japanilaiset kankaat ovat Almandiinilta. Kankaiden myötä on tullut tutustuttua japanilaiseen kulttuuriin mm. Aikidon periaatteisiin, kansantarinoihin ja seurattua mm. Instagramissa kuvaajia sieltä. Näin myös ihanan kartan, milloin kirsikankukat kukkivat keväällä Japanissa. Harmikseni, flunssa iski minuun ja sen vuoksi meni kaikki suunnitelmat uusiksi, mutta ajatus, että kevät tulee auttoi paljon. Voisi omalle kartalle laittaa myös, milloin omalla pihalla kukkii pieni kirsikkapuu. Täällä sen ajankohta on yleensä kesäkuun alussa. Siinä puussa kukat ovat valkoisia ja kirsikat makean makuisia.Säilytyspussin kankaassa on kuin maastokuviota, mutta siitä voi löytää eläinhahmoja.Hyvää viikonloppua! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti