keskiviikko 24. tammikuuta 2018

Huhuilua talvessa

Huhuilua pakkasessa...vai haahuilua pakkasessa? Joka tapauksessa, asia on nyt niin, että pöllölapaslauma, pölähti paikalle kuin talven lumipyry. Aurinkokin ulotti säteitään etuvasemmalta matalalta. Täytyi kävelylenkillä hieman hidastaa vauhtia, hypätä sivuun rantapusikkoon ja kuvata lapaset. Näitä lapasia on varmasti nähty lähes jokaisessa käsityöblogissa. No, ei varmaan ihan jokaisessa...ostin tämän ohjeen Ravelrystä jo monta vuotta sitten. Ohjeen nimi on Horatio and Orren.
Edelleen pidän kovasti ohjeesta ja siihen on kiva välillä palata. On niin kivoja pöllöt. Viisauden perikuvia. Mikä sitten on viisautta? Mielestäni suurinta viisautta on yhteistyö, myötätunto ja rakkaus. 


Eräänä päivänä näimme ystäväni kanssa pitkästä aikaa. Aamulla leikkasin ylläolevan kuvan kukasta, joka oli ihan tavallisessa käärepaperissa kukkien suojana. Kukkapiirros oli mielestäni kaunis. Ystäväni antoi minulle kirjan, jossa oli samantyyppinen kukka. Olin aika lumoutunut tästä. Ajatus siitä, että mitä ajattelemme vahvistuu, näytti osoittautuvan todeksi. Eikä siinä vielä kaikki! Eräs tilkkutyökaveri toi minulle töihin kangasta itseompelemassa kassissa, jossa oli tummalla pohjalla kukkia. Täytyy sanoa, että olin ihan ällikällä lyöty. Mikä ihana kangas! Sain kassin omaksi, jos on tarvetta sellaiselle. Tottakai, kaikelle kauniille on tarvetta!

Hmmm....taidan olla Lumoojien sukua, joten täytyypä käyttää enemmän näitä lumousvoimia!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti