tiistai 9. tammikuuta 2018

Tähtien tuiketta ja pumpulipalloja

Säilytyspussi pumpulipalloille on ommeltu tilkuista ja keskellä on ajatelmateksti. Loista pieni tähtönen, tiedäthän että olet rakastettu. 
Ajatelma lappusia myy Emma's & Mama's Seinäjoella. He olivat Lahden käsityömessuilla. 

Ja arvatkaa mitä! Aloitin tänään uuden torkkupeiton valmistamisen. Olin melko varma, että ei ihan heti mitään isompaa työtä...himmailua vaan... ja nyt kävi niin, että tuli repsahdettua. 4,5m kangasta riittää varmasti yhteen, ehkä toiseenkin peittoon. Päiväunet tai ylipäätään nukkuminen on ihan parasta. Kunhan peitto on valmis niin kyllä nukutaan hyvin. Ja on minulla jo yksi peitto viime vuodelta ahkerassa käytössä.

Illalla nukuttaa paremmin, kun lukee kirjaa. Tämä on hyvä kirja!
Iltasatuja kapinallisille tytöille on kirja kaikille lapsille, joiden toivot kasvavan itsenäisiksi ja toisia kunnioittaviksi ihmisiksi. Kirjassa on upea kuvitus eri taiteilijoilta ja tarinat on selkeästi kerrottuja, että ne sopivat hyvin alle kouluikäisellekin luettavaksi. Lukekaa lapsille ja myös itse. 


Maailma on se, mitä ajattelemme.
Sanat muuttavat maailmaa.
Tiede osoittaa, että meidät on ohjelmoitu rakkauteen ja myönteisyyteen.  Näkökantaa on hyvä vaihdella ja se kuinka katsoin maailmaa ennen ei ole tänään enää sama. Jokainen meistä kasvaa ja muuttuu joka päivä, joskus negatiivisuus tarttuu kyytiin, mutta sille ei kannata antaa huomiota, koska se kuluttaa ja vie energiaa. Keskittymällä hyviin asioihin, muuttuu kaikki asiat paremmaksi. Jollain on aina huono päivä, mutta se ei ole maailma, jossa tahdon elää, minä en lähde enää siihen ajatukseen mukaan. Kehitän teflonin itseni pintaan negatiivisuudelle. Tahdon maailman, joka on kaikille parempi kuin ennen. Aioin tehdä sen kirjoittamalla, neulomalla, ompelemalla, virkkaamalla ja mitä muuta keksinkään.

Mitä sinä ajattelit tehdä?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti