tiistai 20. maaliskuuta 2018

Töllävipposet ovat täällä! Kakka-emojisukat!

"Ei voi laittaa sukkaseen, ei voi laittaa sukkaseen..."
-Kyllä voi!


Televisiossa on ollut mainos, jossa lauletaan, että ei voi laittaa suklaaseen. Muutin hieman sanoja itselle sopivaksi, koska isoimmat esteet tekemiselle ja tekemättä jättämiselle on oman pään sisällä. Huomasin lankojani katsellessa, että ruskeaa lankaa on useampi kerä. Suurin syy siihen lienee, että langan nimi on maitosuklaa. Sitten, kun on kova suklaan perään, niin käy näin, että hankkii suklaata kaikissa eri muodoissa. Siitä laulusta on muuten tehty 10 tuntinen versio, koska siitä oli tullut palautetta, että se on pahemman puoleinen korvamato. Korvamadolle voi tehdä ns. "matomoikkauksen". Ai, millä tavalla? Vaihtamalla biisiä...

We are the world, we are the children...


Nämä emojithan ovat kovasti lasten mieleen ja niitä käytetään paljon viesteissä. Yksi emoji on sama kuin tuhat sanaa. No, ei ihan sama.


Kaikenlaista kakka-emojia tulee vastaan oikeassa elämässä. Aina ei naurata, vaikka jälkikäteen tilanne on voinut olla huvittavakin. Isossa kuvassa vaikuttaa melko mitättömältä, vaikka ei aina sitä olekaan. Haastetta riittää, kun miettii miten kääntää vaikeudet voitoksi tai miten ylipäätään niistä selviää. Epäkohtien esiin nostaminen ei ole helppoa. Rohkeutta vaaditaan ja sitä pitää olla paljon. Vaikeneminen ja hyssyttely on niin paljon helpompaa. 


Todellinen kakka ei pyytele anteeksi tekojaan, eikä halua selvittää asiaa, eikä muuta toimintaansa jatkossakaan. Ainoa asia, minkä voi tehdä on antaa vaan olla ja olla menemättä mukaan järjettömyyteen.


Ja muistaa, että...
Sinun ei tarvitse pyytää anteeksi...
...että sanoit ei.
...unelmiesi seuraamista.
...jonkun toisen puolesta.
...totuuden kertomista.

Kiitos ja anteeksi!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti