sunnuntai 24. heinäkuuta 2016

Betonin valamista ja paperinarupalloja

Kesälomapuuhiin kuului mm. pihaprojektin myötä betonin valua ja siinä sivussa pääsin "taiteilemaan" kevään aikana kehittelemiäni suunnitelmiani. Yksi niistä oli " talokaupunki". Talokaupungin talot on valettu mehu- ja maitopurkkeihin. 


Talot on maalattu akryylimaaleilla. Maalaus on kestänyt useamman viikon. Talot on jököttäneet pihallamme ja olen niitä vähän maalaillut ohikulkiessani. Taloihin tuli myös ns. ajatelmaseinä, jossa on jokin kannustuslause.


Voimalauseista oli todella apua tällä viikolla, kun sain oikein rajun kesäflunssan, joka vei totaalisesti sängyn pohjalle. Lääkärini kehoitti hoitamaan flunssaa levolla oikein huolellisesti ja varoitteli jälkitaudeista. Sen varoituksen otan ihan tosissaan ja tällä viikolla en ole muuta tehnyt kuin levännyt. Ainoastaan nämä kuvat otin tähän postaukseen.


Paperinarusta tehdyt pallot ovat tulossa pihaprojektin koristeeksi. Niistä kuvaa ja tarinaa myöhemmin. Ja betonisaappaat on myös tehtyinä, mutta täytyy ensin parantua flunssasta, että on voimia vääntää valut saappaista pois...on vähän tiukassa.


Tälläkin viikolla taas tuli järkyttäviä uutisia maailmalta. Tämä mietelause sopii mielestäni tähän viikkoon:

Jos haluat muuttaa maailmaa,
mene kotiin ja rakasta perhettäsi.
- Äiti Teresa-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti