perjantai 27. lokakuuta 2017

Pientä nipistystä

Nipistykset kehyskukkaron pohjiin niin silloin kukkaroon tulee pohja ja tilavuus kasvaa. Kankaiden kuviot on koiraa, kukkaa ja tekstiä. 


 Tässä kukkarossa on ommeltuna pieni sydän, jossa lukee suomeksi sanottuna: Olet aina sydämessäni. Tällä voi viestittää sille, jolle tämän antaa, että olet minulle tärkeä. Jokaisella pitäisi olla tunne, että on tärkeä ja, että meillä jokaisella on tehtävä, elämäntehtävä. Elämän mittainen tehtävä auttaa muita.


Koirat ja sinulle tehty-merkki. Tästä sama ajatus kuin edellisessä merkissä.


Tähän kuvaan kukkarot on tarkoituksella nurinpäin, koska oikeinpäin ei olisi mitään tavallisuudesta poikkeavaa. Muista yllättää itsesi joka päivä jollain tavalla, tee jotain mitä et yleensä tee! Vaihda suuntaa, suunnitelmaa, mielipidettä tms.Koska sisin on tärkein, ei ole yhdentekevää millaiselta kukkaro näyttää sisältä. Muista aina sydämen kauneus. Toivo aina hyvää, sillekin, joka ei muka mielestäsi ansaitse sitä. Jokainen ansaitsee hyvää ja monesti pieni asia johtaa vielä suurempaan hyvään ja onneen. Ne on ne pienet hyvät teot. Ja toimiihan se varmaan toisinkin päin myös pahassa. Tee silti kaikki aina niin hyvin kuin osaat. Jos et osaa niin opit!Tämäkin kukkaro on ihan tarkoituksella nurin...mutta nyt päästään asiaan! Minä olen voittanut. Kyllä, olen voittaja! Voitin arvonnassa liput. Lahteen. Instagrammissa, jossa lankaa puikoissa myös on, oli arvonta ja kävi niin hyvin, että voitin liput. 

Olen myös lottovoittaja viime viikolla voitin kaksi euroa. En vielä tiedä, mitä teen lottovoitolla, mutta Kätevä ja tekevä-messuille menen. Liput arpoi Jonna Markkula, jonka töitä olen ihastellut ja ihaillut. Ei näitä kuvia voi muuta kuin rakastaa.

Seuraavaksi tehtävä: Katso näitä seuraavia Jonna Markkulan kuvia ja mieti esimeriksi ensimmäistä kuvaa. Muistatko tilanteen, jolloin olet tai joku sinulle tärkeä syönyt hattaraa? Eikö olekin aika helppoa muistaa. Se tilanne on ollut hyvin tärkeä ja silloin on tehty jotain hyvin mukavaa. Juuri sen päivän haluaa muistaa aina! Mikään ei pilaa sitä päivää, ei mikään!

Seuraavaksi tehtävä: Muistele sitä, koska osallistuit kilpailuun. Niistä ei ole aina hyviä muistoja, mutta muistele vain niitä, mistä on. Parhaimmat kilpailut, joihin olen osallistunut on ollut ihan itse keksittyjä. Nukahtamiskilpailu on sellainen. Voittaja on se tai hän, joka nukahtaa ensimmäisenä! 

Hyvää viikkoa ja katso vielä kuvia. Katsele tarkasti ja ajattele sekä toivo kaikkea hyvää, niin minäkin.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti