perjantai 10. maaliskuuta 2017

Koira Anelmaiset

Tällä kertaa koira Anelmaiset Jackrusselinterrierin kuvilla. Sukat on neulottu Novitan 7-veljestä langoilla. Värejä löytyy näistä sukista paljon ja etenkin keltaista, joka on yksi suosikki väreistäni. Keltainen on minulle elämän, ilon, rakkauden ja energian väri. Koiran kuva on silmukoitu jälkikäteen valmiiseen sukkaan. Nimenomaan keltaisen päälle, koska koirat tuovat elämään niin paljon iloa ja rakkautta. Kuvaan katselin mallia Pinterestistä, josta löytyi samantapainen kuva virkattuna. Muutin kuvan ehkä sadannen luonnoksen jälkeen neulotuksi kuvaksi.

Ja koirat ovat ihania! Jos joku väittää, ettei rahalla saa rakkautta, niin se on väärä väite. Ostamalla koiran saa varmasti koko rahalla rakkautta ja enemmänkin. Minun koirani ovat minulle kaikki. Jos joku ei pidä koiristani, se tarkoittaa minulle, että ei pidä minustakaan. 

Koirat katselevat meitä ja ne tekevät koko ajan diagnoosia meistä, siksi ne tietää paljon meistä ja tulevat viereen jne. Koiran katse on myös hyväksyvä ja lempeä. Sen katsannon olen oppinut koiriltani. Työssäni näen usein ihmisiä, joita ei ole katsottu rakastavasti ja/tai hyväksyvästi. Jokaisella on tarve tulla nähdyksi hyväksyvästi ja juuri sellaisena kuin on. Niillä ihmisillä, jotka ovat jääneet rakastavaa katsetta vaille, on usein todella paha olo. Itse yritän jokaisena päivänä nähdä jokaisen arvokkaana ja tärkeänä. Toivon, että jokainen tekisi näin. Maailma olisi silloin paljon parempi paikka. Kannattaa kokeilla sitä katsetta ja asennetta. Se on ihmeellistä nähdä kuinka helppoa kanssakäyminen on! Ja hymyyn on vaikea vastata muuten kuin hymyllä. Suosittelen kaikkia kokeilemaan tätä myös käytännössä!

Hyvää viikonloppua! Lankaa puikoissa ja hymy huulilla, sekä lämpöä sydämessä, toivottavasti meillä kaikilla!

1 kommentti: