maanantai 5. syyskuuta 2016

Villit vanttuut: Pionit

Jos jokin kirja jää lyhyen vilkaisun jälkeen mieleen niin, että sitä ei vaan voi unohtaa, silloinhan se on vaan "pakko" käydä hakemassa kirjakaupasta. Lumi Karmitsan kirja aiheutti merkittävän pahenemisen neuloosiin. Kirja on Villit vanttuut&vallattomat villasukat, upeita kirjoneuleohjeita tulvillaan. Toteutin Pionit ohjeen lapaset pinkillä ja luonnonvalkoisella 7-veljestä langalla. Valkoiset pionit on ehdottomasti lempikukkiani. 

Odotan jo kovasti ensi viikkoa. Ensi viikolla maanantaina alkaa taas Nina Laitinen desings knit-along-projekti Taimitarhan syyssukat. Olen mukana! Taimitarhan syyssukilla on tapahtuma Facebookissa. Lankoina on 7-veljestä hunaja ja luonnonvalkoinen. Täytyy tarkastaa, mitä värejä omista lankavarastoista löytyy. Olen taas kerran sortunut siihen, että on monta juttua kesken niin tässähän ihan kiire tulee saada niitä valmiiksi, kun olisi niin kiva keskittyä vaan yhteen juttuun kerrallaan... Onnistuuhan se, mutta vaikeaa se on...
Kukallista loppuviikkoa kaikille neulojille ja käsitöiden ystäville, tehdään yhdessä maailmasta villanpehmeä silmukka kerrallaan!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti