lauantai 31. joulukuuta 2016

Joulukalenterisukkia

Joulukalenterisukat vihdoin valmiina! Nyt jos seuraavana jouluna muistaisi olla osallistumatta kaikkiin joulukalenterisukka-projekteihin, mitkä vaan silmiin osuu. Mukavaa se on, mutta ei aika meinannut riittää. 

Valkoiset sukat on tehty Nalle-langasta ja ne on herkät ja kauniit. Valkoinen on vaan se väri palmikkoneuleeseen. Nämä sukat on Nina Laitinen Desingsin Jouluyö-nimiset sukat.Seuraavana esittelen Novitan joulukalenterisukan, jossa lankojen väreissä jouduin poikkeamaan ohjeesta, koska en löytänyt mistään kaupasta pellavan väristä lankaa. Korvasin sen oranssilla, ei mielestäni huono vaihtoehto sekään. Näissä sukissa pidin eniten rusettikuviosta, joka tuli jalkaterään. En myöskään tehnyt viimeisten päivien kuvioita, koska olisi tullut liian isokokoiset omaan jalkaan. Aikaisemmin en ole tehnyt kantapäähän kirjoneuletta, se oli oikein hyvä idea...kuusi kantapäähän! 

Nalle-lankaa käytetty myös näissä sukissa.
Kolmantena esittelyssä Taimitarhan joulukalenterisukka (Nina Laitinen Desings). Näissä sukissa on 7-veljestä lankaa, punaista ja harmaata. Kaikki sukat jää minulle omaan käyttöön, vaikka on ennestäänkin paljon sukkia, mutta yhdet on ylitse muiden...kuva on alempana. Täytyy neljäntenä esitellä lempparisukkani.Vielä ennen vuoden päättymistä hyvän uuden vuoden toivotus kaikille blogissani vieraileville. Siivet-runo.

Siinä ne nyt ovat sukat, jotka olen neulonut yli 20 vuotta sitten (luultavasti...). Todennäköisesti lukioaikoina, neuloosi paheni monesti juuri, kun kokeet lähestyi... Hyvin on nämä sukat kestäneet. Kuviot olen itse suunnittelut ja edelleen pidän niistä. Pitäisi joskus neuloa uudet samanlaiset, mutta kantapääkään ei ole vielä puhki niin ei vielä tarvitse. Ei vielä ensi vuonna. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti