torstai 9. kesäkuuta 2016

Fisusukat

Tässä on fisusukat. Niina Laitinen desingsin knitt-along-sukkaprojekti, joka alkoi 25.5.2016 ja se kesti sellaiset kaksi viikkoa. Mielenkiintoinen juttu, kun joka päivä julkaistiin vähän ohjetta ja seuraavana päivänä tuli taas vähän lisää. Tällä kertaa päätin noudattaa ohjetta huolellisesti, mutta jätin sukasta viimeisen melko ison kuvion pois, ettei sukista olisi tullut jätti-isot. Niistä tuli melko löysät minun jalkaani, mutta eiköhän niille vielä jalat löydy!


Värit oli taas sinisiä, vähän vieraita minulle, mutta tykkään!
Ja vaaleansininen lanka löytyi edesmenneen mummoni jälkeen jääneestä lankalaatikosta. Mummoni neuloi koko suvulle villasukat, neuloosi on todennäköisesti periytyvää. Nyt se vaan hyppäsi yhden sukupolven yli, kun äitini ei neulo ollenkaan, mutta on maailman paras pullanleipoja ja ruuanlaittaja.


Siitä olen iloinen, että minulta täysin käyttämättä jäänyt vaaleansininen on nyt päässyt sukkiin. Mummokin varmasti vilkuttaa pilven reunalta tyytyväisenä, kun hänen langat on täällä käytössä. 
Oli kyllä kiva kalareissu tämä projekti!


Pidetään lankaa puikoissa ja nautitaan vähän viileämmistä ilmoista myös. Villasukat on nyt hyvin tarpeelliset! Kyllä vielä lämpenee ja villasukat lentää nurkkaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti