sunnuntai 7. helmikuuta 2016

Kuplalapaset

Kuplalapasia oli helppo ja nopea neuloa. Lankana käytin graffitinharmaa Isoveli- ja kirjavaa Ruska-lankaa. Neuloin lapaset 6 puikoilla ja silmukoita oli 28 eli 7s/puikko x4. Ranteeseen neuloin 17 kerrosta 2o ja 2n. Aloittaessani sileän neuleen tein 2krs:ta harmaalla ja sen jälkeen aloitin kuplat. Peukalon silmukat 5s neuloin apulangalle kahden kuplan tai kuplakerroksen jälkeen. Sitten vielä 5 kuplakerrosta ja sitten aloitin kavennukset, jokaisella kerroksella puikon I alussa silmukat takareunastaan yhteen ja toisen puikon II lopussa normaalisti silmukat neulotaan yhteen ja tämä toistetaan III ja IV puikoilla. Kun on 8 s jäljellä vedetään lanka silmukoiden läpi.
Virkkasin vielä ranteeseen kiinteillä silmukoilla väriraidan, jotta on helpompi tunnistaa parit, kun lapaset menivät sisaruksille. Hauska oli kuvata myös näitä rivissä. Ne on kuin kaloja!

Nämä menivät syntymäpäivälahjaksi. Ja Anelmaiset piti vähäksi aikaa unohtaa, syntymäpäivät olivat eilen niin nyt voi julkistaa kuvan näistä.


Tein myös kummipojalle lahjaksi räsymatto sukat uudella raitalangalla ja vanhalla papukaijalangalla. Tuli niihin vähän pinkkiä, tosi miesten väriä!
Onnea kaikille helmikuun ja tammikuun päivänsankareille! :-) Ootte ihania!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti