keskiviikko 2. joulukuuta 2015

Da Capo-lapaset

Olin viikonloppuna reissussa ja en ottanut puikkoja ja lankoja matkalle mukaan. Tämä oli suuri virhe! Sunnuntaina huomasin, että oli julkaistu Da Capo-lapasten ohje...sormet alkoivat kaipailla sitä, että olisipa lankaa puikoissa! Ei ollut ei. Aloin suunnitella keinoa, miten ja mistä saisin lankaa ja puikot.

Maanantaina ennenkuin lähdettiin ajamaan kotia kohti vaadin kurvaamaan kauppaan. Ja voi sitä helpotuksen tunnetta, kun oli saanut tummaa suklaata ja "Kalpan" keltaista (sillä nimellä paikallinen lankakauppa myi) sekä puikot. Ihan taivaallista, kun sai aloittaa uudet lapaset. Da Capo on niin herkullista, varsinkin lapasissa.
Ohje löytyy www.novitaknits.com/fi/fi/neuleohjeet/da-capo-lapaset-novita-7-veljesta. Pimeän tultua lopetin neulomisen, koska en halua pitää valoa päällä autossa. Minua ainakin häiritsee jos on autossa sisällä valot päällä ajaessa. Heti, kun päästiin kotiin ja saatiin tavarat autosta pois, alkoi puikot kilistä.

Näissä lapasissa on parasta värit ja kuvio, sekä mielenkiintoista intialainen kiilapeukalo. En ole koskaan aiemmmin ennen tätä kertaa tehnyt sellaista. Inspiroivaa! Taidan tehdä toisetkin, ehkä kolmannetkin... Nam nam, mitä herkkua! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti